Ergebnis 1 bis 6 von 6

Thema: mp_forms - Form not visible

  1. #1
    Contao-Nutzer Avatar von Paolob
    Registriert seit
    29.12.2011.
    Beiträge
    23

    Standard mp_forms - Form not visible

    I have installed this extension with the haste extension.
    I created a form and inserted the mp_form module.
    The frontend shows the step navigation menu, the label step 1, but I do not see the form.
    What can I check?
    Paolo B.
    Contao ambassador
    ContaoCms.it - Sito di riferimento per la comunità italiana

  2. #2
    Administrator Avatar von xchs
    Registriert seit
    19.06.2009.
    Beiträge
    14.390
    User beschenken
    Wunschliste
    Contao-Projekt unterstützen

    Support Contao

    Standard

    Hi Paolo,

    I have just tested the extension in Contao 4.4.2 with COD demo – it works like a charm so far.

    Did you add the new form field "Page break" where the form should get a page break?
    Did you remove or disable the regular submit form field?

    Contao Community Administrator

    [Unterstützungsmöglichkeiten]

  3. #3
    Contao-Nutzer Avatar von Paolob
    Registriert seit
    29.12.2011.
    Beiträge
    23

    Frage

    Hi

    Zitat Zitat von xchs Beitrag anzeigen
    I have just tested the extension in Contao 4.4.2 with COD demo – it works like a charm so far.
    I use Contao 3.5.x

    Zitat Zitat von xchs Beitrag anzeigen
    Did you add the new form field "Page break" where the form should get a page break?
    Did you remove or disable the regular submit form field?
    I have a site already built.
    I created a new form, starting from scratch





    On frontend a see this code

    PHP-Code:
    <div class="mod_mp_form_steps block">
        <
    ul class="0">
            <
    li class="step_0 even first"><span class="step_0 even first">Etichetta del campo</span></li>
            <
    li class="step_1 forbidden odd last"><span class="step_1 forbidden odd last">Step 2</span></li>
          </
    ul>
    </
    div
    I see nothing else, there are no fields
    Other tests to do?
    Paolo B.
    Contao ambassador
    ContaoCms.it - Sito di riferimento per la comunità italiana

  4. #4
    Contao-Nutzer Avatar von Paolob
    Registriert seit
    29.12.2011.
    Beiträge
    23

    Standard

    I did a test with a clean 3.5.28 Contao installation and even here I do not see the fields.
    That it is a bug?
    Paolo B.
    Contao ambassador
    ContaoCms.it - Sito di riferimento per la comunità italiana

  5. #5
    Contao-Nutzer Avatar von Paolob
    Registriert seit
    29.12.2011.
    Beiträge
    23

    Standard

    I opened a ticket in github
    Can anyone try on Contao 3.5?
    Geändert von Paolob (08.08.2017 um 15:09 Uhr)
    Paolo B.
    Contao ambassador
    ContaoCms.it - Sito di riferimento per la comunità italiana

  6. #6
    Contao-Fan Avatar von w3scout
    Registriert seit
    20.06.2009.
    Ort
    Stuttgart
    Beiträge
    256

    Standard

    Hi Paolob,

    did you create at least two pagebreak elements (the "pagebreak" itself and the closing "submit-pagebreak")?
    I had the same problem (with C4) and this solved it.

    greetings
    Geändert von w3scout (03.10.2017 um 04:19 Uhr)

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Lesezeichen

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •