Results 1 to 10 of 10

Thread: Mod_Selection language trouble!!

  1. #1
    New user
    Join Date
    08-16-10.
    Posts
    29

    Default Mod_Selection language trouble!!

    Hi!
    I'm having a problem and i don't know if i'm the only one.. i use the module and the problem is... the site has 2 language DE EN and comes ES but when i have the english site... the german flags is not as a link i have to move my mouse till i get a small link as a space... itried all and i can not fix it... here i put the modul code... maybe someone can help me---- thx. diego
    Code:
    <div class="<?php echo $this->class; ?> block"<?php echo $this->cssID; ?><?php if ($this->style): ?> style="<?php echo $this->style; ?>"<?php endif; ?>>
    <?php if ($this->headline): ?>
    
    <<?php echo $this->hl; ?>><?php echo $this->headline; ?></<?php echo $this->hl; ?>>
    <?php endif; ?>
    
    
      <?php foreach ($this->languages AS $arrLang): ?>
      
      <?php if ($arrLang['active']): ?>
      
    
    <span class="active">
      <?php if ($this->useImages): ?>
      [img]<?php echo $arrLang['icon']; ?>[/img]"<?php echo $arrLang['iconsize']; ?> />
      <?php else: echo $arrLang['label']; endif; ?>
      </span>
      <?php else: ?>
    
    <a href="<?php echo $arrLang['href']; ?>"<?php echo $arrLang['target']; ?> title="<?php echo $arrLang['pageTitle']; ?>"><?php if ($this->useImages): ?>[img]<?php echo $arrLang['icon']; ?>[/img]"<?php echo $arrLang['iconsize']; ?> />
      <?php else: echo $arrLang['label']; endif; ?>
    </a>
      <?php endif; ?>
      
      <?php endforeach; ?>
    
    </div>

  2. #2
    Official Contao Team andreas.schempp's Avatar
    Join Date
    06-10-09.
    Posts
    62

    Default Re: Mod_Selection language trouble!!

    Did you enable custom language tags in the module settings?
    terminal42 gmbh
    We are Contao Premium-Partner! For Isotope eCommerce support check out the Isotope Circle.

  3. #3
    New user
    Join Date
    08-16-10.
    Posts
    29

    Default Re: Mod_Selection language trouble!!

    how should i do it?

  4. #4
    Official Contao Team andreas.schempp's Avatar
    Join Date
    06-10-09.
    Posts
    62

    Default Re: Mod_Selection language trouble!!

    There is a checkbox in the frontend module configuration (Theme => Modules)
    terminal42 gmbh
    We are Contao Premium-Partner! For Isotope eCommerce support check out the Isotope Circle.

  5. #5
    New user
    Join Date
    08-16-10.
    Posts
    29

    Default Re: Mod_Selection language trouble!!

    I don't know the rest is good configured...

    i have active the "use images" i touched nothing more.... ok before it was as list but i did not like it.. so i put it one next other.... and then came this problem...

    |Flag 1| (link flag 1)| (Flag2-linkflag2) | is not as with the second flag that the link is the image...
    ops:
    Thx

  6. #6
    Official Contao Team andreas.schempp's Avatar
    Join Date
    06-10-09.
    Posts
    62

    Default Re: Mod_Selection language trouble!!

    So you modified the template? You probably did something wrong there...
    terminal42 gmbh
    We are Contao Premium-Partner! For Isotope eCommerce support check out the Isotope Circle.

  7. #7
    New user
    Join Date
    08-16-10.
    Posts
    29

    Default Re: Mod_Selection language trouble!!

    The only thing that i made is through DW the

    * EN
    * DE

    to
    EN | DE

    write. i took the list format out and i put it in one line... that was all. i touch nothing in the code.

  8. #8
    Official Contao Team andreas.schempp's Avatar
    Join Date
    06-10-09.
    Posts
    62

    Default Re: Mod_Selection language trouble!!

    maybe you can show us your template?
    terminal42 gmbh
    We are Contao Premium-Partner! For Isotope eCommerce support check out the Isotope Circle.

  9. #9
    New user
    Join Date
    08-16-10.
    Posts
    29

    Default Re: Mod_Selection language trouble!!

    The code is posted up :S

  10. #10
    Official Contao Team andreas.schempp's Avatar
    Join Date
    06-10-09.
    Posts
    62

    Default Re: Mod_Selection language trouble!!

    Cant see any error in that code. I think it must be your CSS. However, you dont need to change the template, just use float:left on the[*] elements to get them in line.
    terminal42 gmbh
    We are Contao Premium-Partner! For Isotope eCommerce support check out the Isotope Circle.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •