Results 1 to 5 of 5

Thread: White page after authenticating in BE

  1. #1
    User
    Join Date
    04-01-10.
    Posts
    213

    Default White page after authenticating in BE

    Hi everyone,

    I was working on my website (eefic.eu) but not with Metamodels. After installing a efg extension and finally deleting it with Composer, I can no more access to Backend. When authenticating, I got a blank page with this message : "
    Fatal error: Class 'MultiColumnWizard\Event\GetOptionsEvent' not found in /home/eefic/sitev3b/composer/vendor/metamodels/core/src/MetaModels/DcGeneral/Events/Table/MetaModels/Subscriber.php on line 85"

    Perhaps did MM update itself. I don't know. What can I do to have access again to my BE ?

    Thanks.

  2. #2
    User zonky's Avatar
    Join Date
    11-29-11.
    Location
    Berlin
    Posts
    139

    Default

    Quote Originally Posted by charled View Post
    I was working on my website (eefic.eu) but not with Metamodels.
    * Backup!
    * if you doesn´t work with MM, delete all MM folder/files, update and try again

    ... your cache is clear?

  3. #3
    User
    Join Date
    04-01-10.
    Posts
    213

    Default

    Quote Originally Posted by zonky View Post
    * Backup!
    * if you doesn´t work with MM, delete all MM folder/files, update and try again
    Ok. I can try.

    ... your cache is clear?
    I don't know. Can I clear it when no access to BE ?

  4. #4
    User zonky's Avatar
    Join Date
    11-29-11.
    Location
    Berlin
    Posts
    139

    Default

    you can delete the cached files per FTP
    Last edited by zonky; 02/27/2018 at 06:58.

  5. #5
    User
    Join Date
    04-01-10.
    Posts
    213

    Default

    Finally, I created a new vhost and reinstalled all then imported the db dump. Now it works. Thanks.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •