Witam
Jak mam ustawić sklep Isotope tak żeby po zakończeniu zamówienia była wysyłana informacja do klienta o zakończonym zamówieniu z plikiem pdf i tak samo do admina sklepu tylko już nie musi być z plikiem pdf.
Jak mogę ustawić kodowanie polskich znaków w pliku pdf generowanym jako faktura.
Z góry dzięki za pomoc.
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
problem z wysyłaniem maili w Isotopie
Rozpoczęte przez qba_graf, Feb 10 2013 00:13
Napisany 10 February 2013 - 00:13
Napisany 10 February 2013 - 09:45
Dzięki za tego pdfa sprawdzę później to dam znać czy działa.
Bardziej zastanawia mnie fakt dlaczego Contao nie wysyła potwierdzenia o zamówieniu na maila.
Bardziej zastanawia mnie fakt dlaczego Contao nie wysyła potwierdzenia o zamówieniu na maila.
Napisany 10 February 2013 - 13:03
Tak potwierdzenie rejestracji dochodzi. Nie dochodzą tylko maile z zamówieniem
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Wróć do góry
Raportuj