Witam,
Ktoś moż oriętuje się dlaczego nie można znaleźć po przez pole search zawartości katalogu ?
http://mamykota.org/...str-glowna.html
Na powyższej stronie, wpisując jakiekolwiek hasło z katalogu w polu search contao go nie widzi. Nie wiem czy to ja coś źle skonfigurowałem, a moźe to jakiś błąd contao ?
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Napisano 12 lutego 2013 - 12:53

A dodając catalog zaznaczyłeś pole "Jump to page", na której będzie czytnik catalogu?
Chodzi mi o "jump to page" przy tworzeniu nowego catalogu a nie przy dodawaniu modułu.
Chodzi mi o "jump to page" przy tworzeniu nowego catalogu a nie przy dodawaniu modułu.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: katalog, wyszukiwarka
![]() |
Contao →
Instalacja i konfiguracja →
Wyszukiwarka nie indeksuje produktów IsotopeNapisany przez stpr, 23 lut 2014 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Contao →
Inne →
Jak stworzyć stronę z...Napisany przez Michał, 18 mar 2013 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników