Kiedyś postanowiłem zrobić inną skórkę do panelu administratora ale za bardzo się przyzwyczaiłem do standardowej i ostatecznie zmieniłem tylko kolory.
Rezultaty można zobaczyć pod adresem
http://www.fotosik.p... ... 4dd06.html
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Nowa skórka
Rozpoczęty przez spin80, wrz 02 2008 19:33
Napisano 02 września 2008 - 19:33

Napisano 02 września 2008 - 20:20

udostępnię ją jak tylko ją dokoÅ„czę bo zrobiłem ją jakiś czas temu dla testu i nie wszystkie podstrony są zmienione np. instalacja itp. Myślę, że do koÅ„ca tygodnia ją skoÅ„czę to udostępnię.
Napisano 03 września 2008 - 06:45

A tak dostałem, tylko wcześniej nie zauważyłem bo w polu od było tylko "Marcin" a sporo spamu dostaję gdzie jest tylko imię.
Zalogowałem się i wszystko działa.
Rozumiem, że graficzne nagłówki generowane są za pomocą FLIR-a?
Zalogowałem się i wszystko działa.
Rozumiem, że graficzne nagłówki generowane są za pomocą FLIR-a?
Napisano 03 września 2008 - 10:23

Ok to w weekend postaram się zacząć pisać artykuł.
Napisano 10 września 2008 - 16:23

Jeszcze nie udało mi się dokoÅ„czyć tej skórki - ale powoli wyrabiam się ze zleceniami więc może uda mi się to zrobić w najbliższym czasie. No i ten artykuł obiecałem napisać - jestem w trakcie jego pisania.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników