Panowie (i Panie), kto jest obeznany we wdrażaniu newslettera (ver. TL 2.6) ???
pozdrawiam
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Newsletter - pytanko...
Rozpoczęte przez pXp, Sep 19 2008 11:40
Napisany 19 September 2008 - 11:40
Napisany 19 September 2008 - 12:10
A w czym problem?Panowie (i Panie), kto jest obeznany we wdrażaniu newslettera (ver. TL 2.6) ???
Napisany 19 September 2008 - 12:15
Problem jest w tym - jak ustawić stronę aktywującą newsletter?
Chodzi mi dokładnie o adres strony która przychodzi majlem do osoby aktywującej newsletter.
Chodzi mi dokładnie o adres strony która przychodzi majlem do osoby aktywującej newsletter.
Napisany 19 September 2008 - 20:02
Jak rozumiem nie chodzi o tag ##link## w "E-mailu aktywacyjnym" bo jest on tam wstawiony domyślnie i tym samym link aktywujący jest automatycznie wysyłany. Może podaj więcej info na temat tego co chcesz osiągnąć.
Napisany 20 September 2008 - 13:28
Zakładam ze utworzyłem sobie strone o nazwie aktywacja, gdzie pojawia się tekst typu: "Newsletter został aktywowany".
I co mam zrobic z tagiem ##link## aby wysyłany był adres tej strony?
I co mam zrobic z tagiem ##link## aby wysyłany był adres tej strony?
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Wróć do góry
Raportuj