Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

submit button

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
3 odpowiedzi na ten temat

ambrozy

ambrozy

Nowy na forum

• Zarejestrowani
  • Pip
  • 11 postów
Utworzyłem formularz z następującymi polami: Imię i nazwisko, Telefon, Adres e-mail, Treść. Ogólnie chodzi o umożliwienie użytkownikom wysyłanie wiadomości do mnie bezpośrednio z mojej strony domowej.

Jak tworzę sobie formularz Kontakt to za każdym razem gdy dodaje nowe pole otrzymuję informacje:

Domyślnie przycisk wysyłki jest dodawany automatycznie, jako dodatkowe pole, na koÅ„cu formularza. Jednakże, jeśli wybierzesz tę opcję, przycisk wysyłki zostanie dodany obok aktualnego pola. Opcji tej można użyć do tworzenia jednolinijkowych formularzy (np. wyszukiwarki).

Jednak owy przycisk wysyłki nie pojawia mi się na stronie.
  • 0

spin80

spin80

Ekspert

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPipPip
  • 296 postów
To dodaj przycisk na końcu formularza jako kolejny element.
  • 0

ambrozy

ambrozy

Nowy na forum

• Zarejestrowani
  • Pip
  • 11 postów
ok dzięki...tylko ciekawe dlaczego samo się nie dodaje
  • 0

spin80

spin80

Ekspert

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPipPip
  • 296 postów
Akurat tego nie próbowałem więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Ale nie sądzę żeby to była wina TL pewnie coś trzeba jeszcze ustawić
  • 0

2 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych użytkowników