Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

moduł [dlh_googlemaps] Google Maps Module

• Zaloguj siÄ™, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

jasion

jasion

Nowy na forum

• Zarejestrowani
  • Pip
  • 1 postów
Witam wszystkich, chciałbym odświeżyć temat....zainstalowałem właśnie dlh_googlemaps w wersji 1.1.2 stable, contao 2.9.0 i mam problem z wyświetleniem mapy. Ta wersja nie używa już wg autora API Key, więc tworzę nową mapę, dodaje do niej nowe punkty, w moim theme dodaje nowy moduł google map i wyświetlam go w templatce....teoretycznie wszytko ok, w kodzie storny jest div class="mod_dlh_googlemaps block" ,a w nim script z mapką, ale mimo wszystko mapka nie wyświetla się....
kombinujÄ™ na wszystkie sposoby, niestety bez rezultatu - ma ktoÅ› jakiÅ› pomysÅ‚ co może być nie tak? Czego szukać, na co zwrócić uwagÄ™? Dodam, że jestem raczej poczÄ…tkujÄ…cym userem Contao :(

problem wydaje się być rozwiązany...banał - myślałem, że moduł sam wrzuci wszystko, co potrzebuje do <head>, ale niestety tak się nie stało...zabrakło <script type="text/javascript" src="http://maps.google.c...alse"></script>
kÅ‚ania siÄ™ brak dobrej dokumentacji instalacji moduÅ‚u lub zwyczajnie moja niewiedza....sry za zawracanie gÅ‚owy...może komuÅ› przyda siÄ™ mój case :)
  • 0

scorpimen

scorpimen

Bywalec

• Zarejestrowani
  • PipPip
  • 31 postów
  • Strona www:zobacz
  • LokalizacjaStarogard Gdañski
Witam,
mam problem kombinuje od paru dni i nie potrafię dodać markera na mapie.
Mam contao wersjÄ™ 2.11.3 i najnowszy dlh_googlemaps 1.1.2 stable.
PróbowaÅ‚em sposobów z poprzednich postów ale to mi nie dziaÅ‚a.

Jak dodaje marker to znika mi mapa

www. biuro. starogard24 .info/kontakt.html
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych użytkowników