Mam problem z właściwym ustawieniem wyglądu forum w postaci tabelek. Całość zawiera wszystkie elementy ale zwyczajnie się rozjeżdża. W panelu admina do Helpdesk w module "Dyskusje" jest wszystko dobrze, a na mojej stronce forum w działaniu pozbawione jest tabel. Nie wiem może to kwestia styli?
Będę wdzięczny za pomoc.
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
wygląd Helpdesk
Rozpoczęte przez eryart, Jan 20 2009 22:19
Napisany 20 January 2009 - 22:19
Napisany 20 January 2009 - 23:12
dostawiłeś do templatki coś takiego?
<link rel="stylesheet"
href="system/modules/helpdesk/themes/default/frontend.css"
type="text/css"
media="screen,projection,print" />
<!--[if lte IE 6]>
<style type="text/css">
.pngfix { behavior:url("system/modules/helpdesk/themes/default/pngfix.htc") }
</style>
<![endif]-->generalnie polecam: http://contifex.com/...nsions:helpdesk
Napisany 23 January 2009 - 21:12
Jak to się piszę przy takich okazjach: Dzięki serdeczne - oczywiście działa. A tego kodu wcześniej nie dodałem... teraz już wiem.
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Wróć do góry
Raportuj