Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

Sypiący się slider

slider pokaz slajdów instalacja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

Michał

Michał

Bywalec

• Zarejestrowani
  • PipPip
  • 44 postów
Ilekroć przenoszę stronę zbudowaną na localhoście na serwer, a wykorzystuje ona jakiś slider (Coin Slider, FlexSlider, cu3er...) to niezależnie od wersji Contao zauważyłem, że pokaz slajdów muszę ustawiać od nowa, bowiem po przenosinach jego zawartość jest pusta. Dodam, że wszystkie inne rzeczy z importowanej bazy są na swoich miejscach, więc?
Czy też coś takiego macie?
A może jest jakiś slider, który się nie wysypuje przy migracji?
  • 0

Kamil

Kamil

Contao ambassador

• Administratorzy
  • 1 538 postów
  • Strona www:zobacz
  • LokalizacjaLidzbark Warminski
Próbowałeś wyczyścić pliki tymczasowe? Oczywiście za pomocą modułu Utrzymanie systemu.
  • 0

Codefog - Contao web development

Michał

Michał

Bywalec

• Zarejestrowani
  • PipPip
  • 44 postów
Kamil, nie robiłem.
Właśnie testowo przeniosłem instalkę z jednego serwera na drugi i wszystko jest OK - slider na swoim miejscu z całą zawartością.
Spróbuję jeszcze z przenosinami z komputera na serwer i sprawdzę Twoją opcję. Dam znać jak poszło. :)
  • 0

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: slider, pokaz slajdów, instalacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników