Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

[Problem]Instalacja i tworzenie konta administratora + Zmiana motywu

Motyw Template Szablon Pomoc Instalacja instalator contao administrator

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

ara9al

ara9al

Nowy na forum

• Zarejestrowani
  • Pip
  • 1 postów
Witam bardzo serdecznie, mam zapytanie odnośnie istalacji CMS'a Contao, spotykam się z min pierwszy raz i mam problem związany z istalacją, nie mogę sam wpisać danych logowania dla Administratora - tworzy się k.jones z hasłem kevinjones i mam zapytanie jak można zmieniać Motyw/Styl strony, próbowałem lecz nie potrafię tego zrobić.
  • 0

sido

sido

Znawca

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 118 postów
  • Strona www:zobacz
  • LokalizacjaWarszawa
Witamy na forum!
Podczas instalacji dokonałeś importu danych "demo". Takie zaimportowanie bazy danych demo pozwala lepiej poznać zasady działania tego systemu CMS i jest bardzo przydatne do ćwiczeń dla osób dopiero poznających ten system CMS.
Jeśli chcesz mieć czyta wersję Contao (bez danych demo) to podczas instalacji nie klikaj w import danych "demo". Wtedy będziesz mógł określić własne dane administratora oraz dostaniesz czysty system.

Po prostu podczas instalacji nie klikaj w ten przycisk "Import template":

Dołączona grafika

tylko przejdź niżej, do kolejnego kroku.
  • 1
Strony internetowe (Contao, joomla, sklepy internetowe, marketing) i wszystko inne co jest związane z internetem. ;)

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Motyw, Template, Szablon, Pomoc, Instalacja, instalator, contao, administrator

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników