Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

[Isotope] Cena produktów zależna od ilości, wielkości, potwierdzenie poprawności pliku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

ArturMaly

ArturMaly

Doświadczony

• Zarejestrowani
  • PipPipPip
  • 62 postów
  • Strona www:zobacz
  • LokalizacjaKolonia
Cześć,
Chciałbym się dowiedzieć czy przy użyciu isotope i contao mogę stworzyć sklep ideologicznie podobny do tego:http://www.stickermu...ie-cut-stickers
czyli:
- Cena produktu zależna od wielkości
- Cena zależna od ilości zamówionych sztuk danego produktu
- Upload pliku do każdego zamówionego produktu
- Po złożeniu zamówienia, wysyłamy do użytkownika link do strony na której uprzednio dodaliśmy obrazek który może zaakceptować, albo skomentować i wysłać uwagi po czym jeszcze raz dodajemy obrazek i wysyłamy go do klienta

P.S. Kiedy wyjdzie isotope dla Contao 3.1? ;)
  • 0

Kamil

Kamil

Contao ambassador

• Administratorzy
  • 1 538 postów
  • Strona www:zobacz
  • LokalizacjaLidzbark Warminski
Isotope 2.0 jest nieoficjalnie planowany na jesień tego roku.
  • 0

Codefog - Contao web development

spin80

spin80

Ekspert

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPipPip
  • 296 postów
Dwie pierwsze funkcje są dostępne w Isotope ale nigdy ich nie testowałem razem.
Do upload-u plików do zamówienia był kiedyś moduł ale nie działa z najnowszą wersją Isotope - pewnie wystarczy lekko go przerobić
Ostatnią rzecz mógłbyś wykonać za pomocą zwykłego artykułu z możliwością komentowania - chociaż mało to zautomatyzowane.

Wydaje mi się, że taki sklep będzie dało się wykonać ale trzeba będzie pogrzebać w kodzie.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników