Witam
Na stronie http:// www.juma.net.pl po lewej mam własne menu - zrobione jako podstrony z modułu Isotope "product categories", są jednak to w sumie zwykłe podstrony Contao.
Menu to moduł - własne menu, gdzie wybieram strony które mają tu się pokazać - sprawa oczywista.
W pewnym momencie dziwna rzecz podziałała się z kolejnością podstron, tzn oryginalnie podstrona "wszystkie produkty" była na pierwszym miejscu, potem następne. Obecnie przeskoczyła ma drugie miejsce, nie wiedzieć czemu. Zarówno w strukturze stron jest na pierwszym, jak i spod "product categories". W żadnym innym miejscu nie odwołuję się do tego więc nie wiem czemu wyświetla mi te pozycje przestawione.
Proszę o podpowiedź gdzie powinienem szukać rozwiązania problemu.
Dzięki z góry.
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Menu własne - problem z kolejnością
Rozpoczęty przez kylu123, sie 21 2013 08:41
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników