Witam
Nietypowa sprawa - nie działa mi "oczko" na liscie arykułów, stron, produktów, które powoduje włączenie lub wyłaczenie publikacji.
Najdziwniejsze że na localu działa a na serwerze nie. Miał ktos podobny problem?
Pozdr
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Nie działające "oczko" publikacji
Rozpoczęty przez kylu123, sie 29 2013 08:40
Napisano 30 sierpnia 2013 - 12:53

Cuda nie widy
Sprawdź jeszcze raz pliki, czy aby na pewno wszystkie się dograły. Może być to też zależne w jakiś sposób od wersji PHP, ale to jest bardzo mało prawdopodobne. Czy konsola JS coś pokazuje przy przełączaniu oczka?
A najlepiej to wgraj wersję 1.4.5

A najlepiej to wgraj wersję 1.4.5

Codefog - Contao web development
Napisano 30 sierpnia 2013 - 13:33

Napisano 30 sierpnia 2013 - 22:28

Przerzuciłem wszystkie pliki modułów i nic ...
W konsoli wszystko jest wporządku, zmienia wartości jak przy artykułach czy stronach,a publikacji nei wyłączał.
Na koniec przerzuciłem jeszcze prawie cały folder "system" i ... pomogło
Widocznie któryś plik był uszkodzony.
Obstawiam na drivers/DC_ProductData.php
Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam
W konsoli wszystko jest wporządku, zmienia wartości jak przy artykułach czy stronach,a publikacji nei wyłączał.
Na koniec przerzuciłem jeszcze prawie cały folder "system" i ... pomogło

Obstawiam na drivers/DC_ProductData.php
Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników