Witam,
na stronie z contao 2.11.5 wykorzystującej 2 języki pl i en dodałem aktualności.
Strony z listą aktualności i z pojedynczym newsem tłumaczą się, ale jak przetłumaczyć same newsy?
Jestem pierwszy raz na forum, i jeśli przeoczyłem odpowiedź przepraszam przepnijcie:)
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Napisany 31 August 2013 - 05:57

Napisany 31 August 2013 - 06:26

Możesz dodać drugi kanał aktualności po angielsku bądź użyć modułu https://contao.org/e...n.40006.en.html
Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: aktualnosci, news, l10n
![]() |
Contao →
Zarządzanie treścią →
Publikacja aktualności na FaceBookRozpoczęte przez h2o, 25 Jun 2018 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() Konfiguracja newsówRozpoczęte przez lisner, 20 Jun 2016 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Inne →
Ogłoszenia →
modyfikacja rozszerzenia "news"Rozpoczęte przez ORLONnet, 02 Jan 2014 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Contao →
Początkujący →
Dwa typy aktualności na stronie głównejRozpoczęte przez Krzysztof K., 20 Jan 2012 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników