Witam, jestem bardzo poczatkujacym uzytkowniem Contao moja wersja to 2.9.1.
Moje pytanie jest takie czy istnieje mozliwosc zrobienia tak artykulu zeby byl widoczny dopiero po zalogowaniu sie do niego tylko wybranej grupy uzytkownikow.
Bardzo prosze o pomoc.
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Logowanie do artykulu
Rozpoczęty przez gowisz, wrz 07 2013 08:15
Napisano 07 września 2013 - 20:33

Tworzysz artykuł a w nim elementy treści. Wszystkie elementy które mają być widoczne tylko dla zalogowanych w sekcji ochrona dostępu wybierasz "element chroniony" i wybierasz grupy które mają mieć dostęp do treści. Możesz też ograniczyć dostęp do całych stron
Napisano 07 września 2013 - 21:09

A czy mozna zrobic tak zeby jak klikniemy w wybrany ukryty artykul to pojawi sie okno logowania i dopiero po wpisaniu loginu i hasla to pokaze sie artykul?Tworzysz artykuł a w nim elementy treści. Wszystkie elementy które mają być widoczne tylko dla zalogowanych w sekcji ochrona dostępu wybierasz "element chroniony" i wybierasz grupy które mają mieć dostęp do treści. Możesz też ograniczyć dostęp do całych stron
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników