Witam,
mam problem z definiowaniem css dla motywu. Utworzyłem motyw, dodałem moduły, a następnie zacząłem definiować css dla tego motywu. Ale niestety nie widzę, żadnych zmian, css nie jest dołączany do strony.
Robię to tak: Klikam na Themes, klikam na ikonę CSS obok nazwy motywu, utworzyłem nowy arkusz stylów (o nazwie takiej samej jak motyw jesli to ma znaczenie) i dodałem kilka elementów do arkusza.
Nawet wyedytowałem szablon ręcznie dodając DIV z id, które następnie zdefiniowałem w tym arkuszu i nic.
Co pominąłem?
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Dołączanie CSS do motywu
Rozpoczęty przez Muszyk, paź 12 2013 14:47
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników