Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

Isotope - nagłówki w koszyku i kasie

isotope nagłówki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

stpr

stpr

Znawca

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 134 postów

Witam. W module koszyka, jak i w kasie nie ma nagłówków, typu: Nazwa produktu, ilość, cena itd.
Czy jest do tego jakaś opcja albo mechanizm przewidziany, jak tak to jaki i gdzie, jak nie to prosiłbym o jakieś możliwości tego rozwiązania.
Myślałem o wstawieniu np. tabeli i to oczywiście rozwiązało by kwestię nagłówków, ale może ktoś robi to inaczej.
Poza tym jak wstawię to ręcznie to np. nie będę mógł filtrować sobie koszyka klikając w nagłówek którejś z kolumn, żeby produkty ułożyły się po cenie czy po nazwie,
nie jest mi to co prawda na ten moment potrzebne ale nasunęła mi się taka myśl, wie ktoś może czy da się takie nagłówki zrobić bez większych kombinacji? Pozdrawiam.

• 0

Kamil

Kamil

Contao ambassador

• Administratorzy
  • 1 538 postów
  • Strona www:zobacz
  • LokalizacjaLidzbark Warminski

Wersja Isotope?

• 0

Codefog - Contao web development

stpr

stpr

Znawca

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 134 postów

2.0.1

• 0

Kamil

Kamil

Contao ambassador

• Administratorzy
  • 1 538 postów
  • Strona www:zobacz
  • LokalizacjaLidzbark Warminski

Wystarczy edytować templatkę kolekcji produktów, np. iso_collection_default. Produkty są tam w tabeli, więc wystarczy, że dodasz odpowiednie nagłówki w HTML.

Jeśli chodzi o sortowanie, to myślę, że mógłbyś podpiąć skrypt JS.

• 0

Codefog - Contao web development

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: isotope, nagłówki

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników