Witam. Na Contao 3.2.4 i Isotope 2.0.1, próbuję utworzyć konto dla Moderatora z ograniczeniami. Uprawnienia są po grupie dziedziczone, ma dostęp do wszystkich funkcjonalności sklepu (chyba że coś przeoczyłem) i jeszcze do wielu innych (jak będzie potrzeba to wstawię) ale nie jest Administratorem i przy logowaniu wyskakuje błąd, wkleiłem na końcu z logów. Jak dam temu użytkownikowi status admina to błąd znika. Domyślam się, że ma to związek z Isotope, bo widzę w treści błędu to raz, a dwa nigdy nie zdarzyło mi się mieć problemów z uprawnieniami, na instalacji bez Isotope. Proszę o pomoc, bo nie wiem czy czegoś nie ustawiłem, czy źle ustawiłem czy to błąd Isotope, czy może jeszcze coś innego. Pozdrawiam.
BŁĄD
PHP Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Query error: Unknown column 'o.config_id' in 'where clause' (SELECT COUNT(*) AS total, s.name FROM tl_iso_product_collection c LEFT JOIN tl_iso_orderstatus s ON c.order_status=s.id WHERE c.type='order' AND s.welcomescreen='1' AND o.config_id IN (1) GROUP BY s.id)' thrown in /home/.../public_html/.../system/modules/core/library/Contao/Database/Statement.php on line 283
#0 /home/.../public_html/.../system/modules/core/library/Contao/Database.php(202): Contao\Database\Statement->query('SELECT COUNT(*)...')
#1 /home/.../public_html/.../system/modules/isotope/library/Isotope/Backend.php(254): Contao\Database->query('SELECT COUNT(*)...')
#2 /home/.../public_html/.../contao/main.php(163): Isotope\Backend->getOrderMessages()
#3 /home/.../public_html/.../contao/main.php(130): Main->welcomeScreen()
#4 /home/.../public_html/.../contao/main.php(287): Main->run()
#5 {main}