Qwa, drugi raz mi tak zrobił. Drugi raz nie zrobiłem kopii. Co się dzieję z TL? Dlaczego tak robi?
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
TL kasuje pliki CSS
Rozpoczęte przez krzysztofem, May 10 2009 15:02
Napisany 10 May 2009 - 15:02
Nie wiem jak to się dzieje, ale drugi raz TL wyczyściło mi CSS. Dziś odpaliłem stronkę i nie wczytywały się CSS, spojrzałem do pliku a tam czysto 
Qwa, drugi raz mi tak zrobił. Drugi raz nie zrobiłem kopii. Co się dzieję z TL? Dlaczego tak robi?
Napisany 10 May 2009 - 17:39
Napisany 10 May 2009 - 17:47
No niby tak, ale dlaczego wyzerował mi css. Nie odpalalem admina, nie odpalalem edytorow. Uruchomiłem tylko stronę i ... reset.wstaw twoje CSS do folderu tl_files to powinno pomóc.
Gdzieś jest jakiś babol???
Napisany 10 May 2009 - 20:32
ja mam na localhoscie. Wiec nie hostingJa to samo miałem na serwerze klienta, nie wiem czy to wina wersji, czy hostingu.
Tak jak napisał maciekd - wrzuć do folderu tl_files.
Napisany 12 May 2009 - 00:02
Pliki css są zapisywane w bazie - w tabeli "tl_style" i "tl_style_sheet".
Zobacz jak to tam wygląda.
Rozwiązaniem to kopia w tl_files i w razie padu - import.
Zobacz jak to tam wygląda.
Rozwiązaniem to kopia w tl_files i w razie padu - import.
Napisany 13 May 2009 - 20:10
zmien nazwe css-a
wchodzenie w edycję i wycofywanie sie ze zmian swego czasu mi tez podmienialo upierdliwie na to co bylo w pliku
zmienilem nazwe i jak reka odjal
wchodzenie w edycję i wycofywanie sie ze zmian swego czasu mi tez podmienialo upierdliwie na to co bylo w pliku
zmienilem nazwe i jak reka odjal
Napisany 14 May 2009 - 19:14
Jakby na to nie patrzeć TL ingeruje w plik CSS. Pytanie po co? I kiedy dokładnie?
Wydaje mi się, że to jest jakiś bug.
Wydaje mi się, że to jest jakiś bug.
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Wróć do góry
Raportuj