Witam.
Chcę przenieść postawiony serwis w Contao z serwera, na którym działa, do lokalnego serwera (WAMPSerwer) w celu jego modyfikacji. Pobrałem więc pliki z ftp, wrzuciłem do odpowiedniego katalogu. Zmodyfikowałem plik localconfig.php tak, by wskazywał na wcześniej zaimportowaną bazę danych. Wpisuje adres w przeglądarce: localhost/nazwa_serwisu/web/, ponieważ katalog główny serwisu zawiera folder web, w którym znajduje się instalacja Contao. No i okazuje się że wywala mi pobieranie jakiegos pliku. No to domyśliłem się że chodzi o .htaccess. I tu już schody, ponieważ nawet wyłączając przyjazne url'e, nawet ładując oryginalny .htaccess serwis nie działa. W pathconfig.php kombinowałem ze sciezkami, z rewrite w htaccess też kombinowałem na rózne sposoby (na serwerze mam włączony mod_rewrite, i inne pierdoły potrzebne Contao do odpalenia). W koncu? Serwis się uruchomił, ALE: nie działają linki, poza tym nie ma styli, jak również nie mogę zalogować się do panelu admina.
Co do styli, to nie zgadzają się ewidentnie ścieżki do plików.
Przypuszczam że wciąż chodzi o htaccess. Czy ktoś w ogóle domyśla się co robię nie tak?