Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

Kopiowanie stron z podstronami

Najlepsza odpowiedź rr97, 13 października 2014 - 15:11

Problem rozwiązany. Musiałem odinstalować rozszerzenie header_code

Przejdź do postu »

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

rr97

rr97

Doświadczony

• Zarejestrowani
  • PipPipPip
  • 61 postów

Próbowałem skopiować podstronę razem z podstronami i wyskoczył error. W logach jest błąd:

[13-Oct-2014 15:01:33 Europe/Warsaw] PHP Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Cannot find editor configuration file "codeMirror.php"' thrown in /home/x/ftp/nowa/system/modules/core/classes/DataContainer.php on line 462
#0 /home/x/ftp/nowa/system/modules/core/drivers/DC_Table.php(1875): Contao\DataContainer->row('{title_legend},...')
#1 /home/x/ftp/nowa/system/modules/core/classes/Backend.php(572): Contao\DC_Table->edit()
#2 /home/x/ftp/nowa/contao/main.php(142): Contao\Backend->getBackendModule('page')
#3 /home/x/ftp/nowa/contao/main.php(293): Main->run()
#4 {main}

Wersja contao to 3.3.5, wcześniej to działało bez problemu. Czy jest jakiś sposób aby to ominąć?

• 0

rr97

rr97

Doświadczony

• Zarejestrowani
  • PipPipPip
  • 61 postów
✓  Najlepsza odpowiedź

Problem rozwiązany. Musiałem odinstalować rozszerzenie header_code

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników