Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

Nowy "Options Manager" też nie filtruje jak trzeba

Options Manager filtry

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

stpr

stpr

Znawca

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 134 postów

Witam. Po pewnych niesnackach z filtrami we wcześniejszych wersjach Isotope, postanowiłem potestować nowy "Options Manager" i od czego zacząłem, oczywiście od menu rozwijanego wyboru wielokrotnego i powiem szczerze zaskoczenie, 2 instalacje i co i to samo co było, czyli nie działa, w jednym przypadku nie wyświetla nic po wyfiltrowaniu w drugim o dziwo wyświetla wszystko, czyli nie filtruje.

Przyznam szczerze, że się roczarowałem bardzo, nowe usprawnione narzędzie i nie działa ciągle jak powinno. Sprawdzałem na 2 instalacjach, na 2 różnych serwerach, nie wiem o co z tymi filtrami chodzi, że ciągle są z nimi takie problemy.

I jak zawsze proszę o potwierdzenie czy też tak macie, bo sam w to nie wierze, może to kwestia wersji, których używam, jak coś zamieszczam poniżej. Tylko tych wersji już nie miałem siły sprawdzić innych.

Conato: 3.3.7
Isotope: 2.2.0

• 0

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Options Manager, filtry

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników