Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

Problem z zarządzaniem artykułów

Najlepsza odpowiedź rafalr, 21 kwietnia 2015 - 10:26

OK. Dzięki :)

Wstawiłem tę kolumnę do tabeli i pomogło.

Przejdź do postu »

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

rafalr

rafalr

Nowy na forum

• Zarejestrowani
  • Pip
  • 5 postów

Witam serdecznie,

od wczoraj nie mogę zarządzać artykułami. Po wybraniu z menu "Artykuły" otrzymuję komunikat o błędzie:

PHP Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Query error: Nieznana kolumna 'tstamp' w  where clause (DELETE FROM tl_article WHERE id IN(2,3,4,5,6,17,19,20,33,34,35,37,40,44,45,46,49,50,51,52,55,56,57,58,59,60,61,64,65,66,67,70,73,81,85,87,88,89) AND tstamp=0)' thrown in /home/.../system/modules/core/library/Contao/Database/Statement.php on line 283
#0 /home/.../public_html/system/modules/core/library/Contao/Database/Statement.php(254): Contao\Database\Statement->query()
#1 /home/.../public_html/system/modules/core/library/Contao/Database.php(189): Contao\Database\Statement->execute()
#2 /home/.../public_html/system/modules/core/drivers/DC_Table.php(3115): Contao\Database->execute('DELETE FROM tl_...')
#3 /home/.../public_html/system/modules/core/drivers/DC_Table.php(327): Contao\DC_Table->reviseTable()
#4 /home/.../public_html/system/modules/core/classes/Backend.php(434): Contao\DC_Table->showAll()
#5 /home/.../public_html/contao/main.php(142): Contao\Backend->getBackendModule('article')
#6 /home/.../public_html/contao/main.php(293): Main->run()
#7 {main}

Próbowałem przywrócić stronę z kopii zapasowej z 16.04, kiedy wszystko jeszcze dobrze działało, ale niestety nic to nie daje.

Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

• 0

Kamil

Kamil

Contao ambassador

• Administratorzy
  • 1 538 postów
  • Strona www:zobacz
  • LokalizacjaLidzbark Warminski

Wygląda na to, że kolumna tstamp z tabeli tl_article została w jakiś sposób usunięta.

• 0

Codefog - Contao web development

rafalr

rafalr

Nowy na forum

• Zarejestrowani
  • Pip
  • 5 postów
✓  Najlepsza odpowiedź

OK. Dzięki :)

Wstawiłem tę kolumnę do tabeli i pomogło.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników