Wykorzystuję ajaxform aby wyświetlać np. podziękowanie za wysłanie formularza. Działa to dobrze do momentu gdy na stronie mam więcej niż jeden formularz. Gdy wypełniam drugi w kolejności to zamiast podziękowania wyświetla się ten pierwszy. Możliwości konfiguracji nie widzę, ale może robię coś źle. Ewentualnie czym można zastąpić to rozszerzenie?
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Problem z ajaxfom
Rozpoczęty przez Muszyk, maj 20 2016 00:58
Napisano 20 maja 2016 - 06:36

To jest błąd w module, na który ostatnio sam natrafiłem. Zanim mój pull request zostanie przyjęty polecam ściągnąć plik AjaxForm.php i wrzucić go do /system/modules/ajaxform/.
https://github.com/q...80/AjaxForm.php
Codefog - Contao web development
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników