Witam,
pierwszy raz zabrałem się za contao 4
Udało mi się jakoś lokalnie ogarnąć temat, ale mam problem po skopiowaniu wszystkiego na serwer:
Fatal error: Uncaught Twig_Error_Loader: The "/home/d-art/ftp/koptyra\vendor\knplabs\knp-menu-bundle/Resources/views" directory does not exist ("/home/d-art/ftp/koptyra\vendor\knplabs\knp-menu-bundle/Resources/views"). in /home/d-art/ftp/koptyra/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php:101 Stack trace: #0 /home/d-art/ftp/koptyra/var/cache/prod/appProdProjectContainer.php(3644): Twig_Loader_Filesystem->addPath('/home/d-art/ftp...', 'KnpMenu') #1 /home/d-art/ftp/koptyra/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/DependencyInjection/Container.php(331): appProdProjectContainer->getTwig_LoaderService() #2 /home/d-art/ftp/koptyra/var/cache/prod/appProdProjectContainer.php(3549): Symfony\Component\DependencyInjection\Container->get('twig.loader') #3 /home/d-art/ftp/koptyra/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/DependencyInjection/Container.php(331): appProdProjectContainer->getTwigService() #4 /home/d-art/ftp/koptyra/var/cache/prod/appProdProjectContainer.php(1003): Symfony\Component\DependencyInjection\Container in /home/d-art/ftp/koptyra/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php on line 101
Dodam, że katalog "/home/d-art/ftp/koptyra\vendor\knplabs\knp-menu-bundle/Resources/views" istnieje
Jeszcze jedna informacja - serwer nazwa.pl
http://koptyra.d-art.nazwa.pl/
PHP 7.2
Jakieś podpowiedzi jak to ogarnąć ?
Z góry dzięki za pomoc