Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

Baza Foodtrucków

bazafoodtruckow mojastrona contao foodtruck

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
2 odpowiedzi na ten temat

JarekYaro

JarekYaro

Bywalec

• Zarejestrowani
  • PipPip
  • 18 postów

Początkiem 2020 indywidualnie stworzyłem swój pierwszy projekt na Contao. Baza Foodtrucków to katalog wszystkich foodtrucków w Polsce (przynajmniej ufam że tak będzie w niedalekiej przyszłości)

Link do strony

Na stronie fani Contao znajdą kilka fajnych rozszerzeń (np. con4gis - mapy na stronie albo MetaModels - przyjazne adminstrowanie bazą danych, filtrowanie i sortowanie) dodatkowo całość pracuje na responsywnym Template RockSolid Theme Oneo. Hosting to linuxpl.com

Celem portalu jest

• nawiązywanie kontaktów pomiędzy eventowcami a foodtruckowcami (jeśli np. organizujeszz wydarzenie i potrzebujesz mobilne bistro) 
  • najlepsze Foodtrucki w Polsce - szybkie i przyjazne szukanie foodtrucków w Twojej okolicy
  • dodawanie Twojego własnego Street Foodu gdzie informacje o ofercie, menu i dane kontaktowe dostępne są w jednym miejscu

Zapraszam :)

logo_horiz.png

• 0

Kamil

Kamil

Contao ambassador

• Administratorzy
  • 1538 postów
  • Strona www:zobacz
  • LokalizacjaLidzbark Warminski

Super, ciekawy pomysł i fajna realizacja  :)

• 0

Codefog - Contao web development

h2o

h2o

Doświadczony

• Zarejestrowani
  • PipPipPip
  • 99 postów

Oneo też mnie pociągało ale cena trochę już mniej ;-) Wykopałem Freestyle FX i na tym zrobiłem kilka różnych stron. Oczywiście trzeba pogrzabć trochę w plikach aby dopasować pod siebie ale z grubsza wszystko jest zrobione. Co do food traków, pomysł fajny! Przydała by się jeszcze aplikacja mobilna, bo w tych czasach responsywna strona www może być ciężka do opanowania ;-)

• 0

Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: bazafoodtruckow, mojastrona, contao, foodtruck

1 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników