Witam wszystkich,
mam wielki problem z templatem Multiflex 4.2.
Powinien wyglądać tak jak tu: http://www.1234.info...tes/multiflex4/.
Niestety, gdy go przerobiłem (zgodnie z tutorialem na Typolight.org), nie działa na TYPOlighcie. Wygląda zupełnie inaczej.
Przerobienie tego templata jest dla mnie bardzo trudne, ponieważ plik ten wygląda inaczej niż pokazano na tutorialu.
Bardzo liczę na Waszą pomoc. Mam nadzieję, że ktoś znajdzie wolny czas i przerobi mi pliki, potrzebne do uruchomienia tego templatea, tak aby działał na TYPOlighcie.
Bardzo proszę Was o pomoc. Jesteście moją ostatnią nadzieją. Bardzo zależy mi na tym.
Pozdrawiam,
michalsol
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

wielki problem z Multiflexem 4.2
Rozpoczęty przez michalsol, gru 22 2009 21:52
Napisano 18 lutego 2010 - 19:29

Niestety chyba już nie znajdę czasu, żeby się tego podjąć.
Mogę cię ewentualnie nakierować na TYPOlight megatutorial (jeszcze niedokończony).
Mogę cię ewentualnie nakierować na TYPOlight megatutorial (jeszcze niedokończony).
Codefog - Contao web development
Napisano 31 grudnia 2010 - 21:42

Napisano 02 stycznia 2011 - 18:26

MIchał, odezwij sie na priv
będzie szybciej niż za rok i ... bezpłatnie
Podaj tylko która wersja multiflexa Cię interesuje
Pozdrawiam
Norbert
będzie szybciej niż za rok i ... bezpłatnie
Podaj tylko która wersja multiflexa Cię interesuje

Pozdrawiam
Norbert