Witam, poszukuję kogoś kto wykonałby dla mnie szkielet strony firmowej w TL oraz przeszkolił mnie we wprowadzaniu treści - wszystkie treści chcę wprowadzić sam. Aktualnie dysponuję stroną firmową wykonaną w HTML i chciałbym ja przenieść na CMSa, więc treści są gotowe do przeniesienia.
Przez szkielet strony rozumiem:
1) instalację TL na serwerze
2) wykonanie templatki graficznej i wpasowanie ją w CMSa
3) ustawienie CMSa: paneli menu, modułów i innych elementów tak aby pozostało jedynie wprowadzenie treści
4) przeszkolenie mnie odnośnie administracji TL i wprowadzania treści
5) mile widziany stały support
proszę o kontakt tel. 0500-171-651 lub mailowy molodecki(at)vp.pl
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Zlecę wykonanie strony firmowej w TL
Rozpoczęty przez DariuszM, sty 08 2010 11:35
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników