Witam,
Co trzeba zrobić aby dostać dostęp do działu ogłoszenia?
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Dostęp do działu ogłoszenia
Rozpoczęte przez spin80, Jan 13 2010 11:23
Napisany 13 January 2010 - 11:23

Napisany 13 January 2010 - 12:44

A nie masz dostępu? Tzn. nie możesz tam wejść czy nie możesz pisać? Nic mi nie wiadomo żeby były na ten dział nałożone jakieś ograniczenia.Co trzeba zrobić aby dostać dostęp do działu ogłoszenia?
Napisany 13 January 2010 - 13:36

A nie masz dostępu? Tzn. nie możesz tam wejść czy nie możesz pisać? Nic mi nie wiadomo żeby były na ten dział nałożone jakieś ograniczenia.Co trzeba zrobić aby dostać dostęp do działu ogłoszenia?
mam podobny problem jak kolega

Napisany 13 January 2010 - 14:46

Wchodzę w dział ogłoszenia a tam:
Nie masz uprawnień do czytania tematów w tym dziale.
Napisany 13 January 2010 - 16:07

Czesc,
to ja tez sie podepne pod temat z tym samym problemem.
to ja tez sie podepne pod temat z tym samym problemem.
Napisany 13 January 2010 - 18:24

Zobaczcie teraz. Mam nadzieję, że będzie OK, jak nie to piszcie.
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników