Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Live Update ID za 10 zł / rok?
Napisany 07 June 2008 - 12:36

Pomysł:
--------------
Wprawdzie gdybyśmy chcieli mieć Live Update ID dla 1 domeny to zapłacimy coś ok. 35 zł
Jednak gdyby zebrało się minimum 10 domen to można by wspólnie wykupić więcej i wtedy kwota ta mogłaby spaść do 10 zł / Live Update ID za rok / 1 domenę ...
Aplikacja będąca połączeniem systemu zarządzania projektami, intranetu i bazy wiedzy.
Open Source, GPL, blog, kalendarz, listę zadań, wiki, tablica kontrolna, mikroblog ...
Napisany 07 June 2008 - 16:19

Co o tym sÄ…dzicie?
Czy w tym jest jakieś "ale", o czym nie pomyślałem?
Aplikacja będąca połączeniem systemu zarządzania projektami, intranetu i bazy wiedzy.
Open Source, GPL, blog, kalendarz, listę zadań, wiki, tablica kontrolna, mikroblog ...
Napisany 09 June 2008 - 22:10

Tak, żeby wszystko było jasne "Live Update ID" nie jest tak na prawdę na domenę a na instalację. Ja wiem, że w opisie przy zakupie ID jest tak opisane ale jeśli masz kilka domen na jednej instalacji to i tak możesz używać "Live Update ID" zakupionej do obsługi jednej domeny. Serwer "Live Update" zlicza domeny uaktualniane za pomocą danego ID. Więc jeśli będziesz wykonywał "Live Update" zawsze z tej samej domeny (nawet jeśli w instalacji będzie ich więcej) wszystko będzie OK.A jakby połączyć siły, zebrać się w kilka osób i kupić odrazu wersję na 10-25 domen?
Raczej żadnego "ale" tu nie ma. Jedynie trzeba zebrać kilka osób, które by były chętne. :-)Co o tym sądzicie? Czy w tym jest jakieś "ale", o czym nie pomyślałem?
Napisany 11 June 2008 - 10:33

Jak mam rozumieć "instalację"? ... Czy mam rozumieć że "Live Update ID" bardziej chodzi o adres serwera na którym działa Typolight i jeśli na jednym serwerze (ten sam IP) działa więcej, to należy to traktować że jest to jedna "instalacja" ?Tak, żeby wszystko było jasne "Live Update ID" nie jest tak na prawdę na domenę a na instalację. Ja wiem, że w opisie przy zakupie ID jest tak opisane ale jeśli masz kilka domen na jednej instalacji to i tak możesz używać "Live Update ID" zakupionej do obsługi jednej domeny. Serwer "Live Update" zlicza domeny uaktualniane za pomocą danego ID. Więc jeśli będziesz wykonywał "Live Update" zawsze z tej samej domeny (nawet jeśli w instalacji będzie ich więcej) wszystko będzie OK.A jakby połączyć siły, zebrać się w kilka osób i kupić odrazu wersję na 10-25 domen?
No to wpisujcie się, tutaj, jeśli jesteście chętni - gdy uzbiera się przynajmniej 10 osób - zadziałamy :-)Raczej żadnego "ale" tu nie ma. Jedynie trzeba zebrać kilka osób, które by były chętne. :-)Co o tym sądzicie? Czy w tym jest jakieś "ale", o czym nie pomyślałem?
Napisany 25 June 2008 - 19:09

2. kamak - chętny na Live Update ID za 10 zł / rok
Napisany 25 June 2008 - 21:42

3. Qrczak - chętny na Live Update ID za 10 zł / rok
Napisany 26 August 2008 - 20:18

Może ktoś jeszcze dołączy (na razie mamy tylko 3 ... a potrzeba jeszcze 7-miu) ...
Dopisujcie siÄ™ tu do listy:
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Napisany 26 August 2008 - 20:23

Napisany 26 August 2008 - 20:58

2. kamak - chętny na Live Update ID za 9.99 zł / rok
3. Qrczak - chętny na Live Update ID za 9.99 zł / rok
4. pXp - chętny na Live Update ID za 9.99 zł / rok
5. Tru - chętny na Live Update ID za 9.99 zł / rok
6. ______________________________________________
7. ______________________________________________
8. ______________________________________________
9. ______________________________________________
10. _____________________________________________
Już tylko 5 miejsc

Codefog - Contao web development
Napisany 26 August 2008 - 21:43

Narazie sie typo tylko bawie ale 10 zl to nie koszt.
Napisany 26 August 2008 - 23:17

1. chinskimandaryn - chętny na Live Update ID za 9.99 zł / rok
6. starr chętny na Live Update ID za 9.99 zł / rok
7. ______________________________________________
Już tylko 4 miejsc
Napisany 28 August 2008 - 22:30

Napisany 29 August 2008 - 15:48

6. starr - chętny na Live Update ID za 9.99 zł / rok
7. scorpimen - chętny na Live Update ID za 9.99 zł / rok
Pośpiesz się .... już tylko 3 miejsca.
Napisany 29 August 2008 - 21:58

bo wiem, że e-maile z formularza www na forum mogą nie przychodzić ...
Napisany 02 September 2008 - 12:58

Napisany 02 September 2008 - 14:39

Pilne!
Napisany 02 September 2008 - 17:40

Napisany 02 September 2008 - 17:49

zostawia tylko te ktore sa inne od standardu w /tl_files i wszystkie w /templates
kretschi
Napisany 02 September 2008 - 19:25

0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników