Witam. Mam 2 serwisy na jednym silniku CONTAO.
strona główna domena.com
i wiadomości wiadomosci.domena.com
Chcę aby na głównej wyświetlały się ostatnie wiadomości dodane na wiadomosci.domena.com.
Ok stworzyłem czytnik na domena.com - wiadomości się wyświetlają, ale jak zrobić aby zamiast na domena.com w linkach nie było: domena.com/w/items/wiadomosc-test.html tylko wiadomosci.domena.com/w/items/wiadomosc-test.html
Jest do tego jakiś moduł bądź sposób aby umożliwić poprawne wyświetlanie?
Ps. na stronie wiadomosci.domena.com linki wyświetlają się OK i wiadomości. Miał ktoś z takim czymś do czynienia?
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Dwa serwisy i czytnik
Rozpoczęte przez qoryto, Oct 07 2010 20:29
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników