Witam,
szukam gotowca takiego menu jak na tej stronie:
http://www.ansorg.co...ucts-ansorg.htm
chodzi o menu boczne, ktore posiada rozwijane podmenu.
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
jak zrobić takie menu boczne?
Rozpoczęte przez sakreble, Jun 24 2008 14:08
Napisany 24 June 2008 - 14:08
Napisany 24 June 2008 - 18:37
wogle o co ci hodzi człowieku,menu prosto zrobic bardzo proso zrobic prsze ja ciebie
wpisz soie jednyke ;1" we w modułes tam bedzie mial takie pole co pisze zer0 i wpisz jeynke proseze ja ciebie.
wpisz soie jednyke ;1" we w modułes tam bedzie mial takie pole co pisze zer0 i wpisz jeynke proseze ja ciebie.
Napisany 24 June 2008 - 20:19
Hehehe, typolajt-orajt ma na myśli moduł o nazwie "Podelementy menu", w którym musisz utawić wartości dla sekcji "Poziom początkowy" i "Widoczne elementy menu".
Jak chcesz uzyskać efekt taki jak na Twoim przykładzie, to muszisz ustawić "Poziom początkowy" na 0 a "Widoczne elementy menu" na 1. Lub poeksperymentować z własnymi wartościami.
Jak chcesz uzyskać efekt taki jak na Twoim przykładzie, to muszisz ustawić "Poziom początkowy" na 0 a "Widoczne elementy menu" na 1. Lub poeksperymentować z własnymi wartościami.
Napisany 21 October 2008 - 14:39
Jak już dziś pytam to na całego wiec
dołączę się do tego wątku.
Ja więc zrobić aby elementy podmenu wyświetlały się zaraz pod pozycją menu z którą są powiązne, bo zrobiłem tylko tak ze podmenu wyświetla się pod głównym menu.
dołączę się do tego wątku.
Ja więc zrobić aby elementy podmenu wyświetlały się zaraz pod pozycją menu z którą są powiązne, bo zrobiłem tylko tak ze podmenu wyświetla się pod głównym menu.
Napisany 21 October 2008 - 14:47
Tak jak pisze Qrczak tak zróbcie.
Są moduły do nawigacji - nic tylko eksperymentować a się uda
Menu na stronie którą podał sakreble jest bardzo proste do wykonania.
Kwestia odpowiednich zapisów w css i już.
Są moduły do nawigacji - nic tylko eksperymentować a się uda
Menu na stronie którą podał sakreble jest bardzo proste do wykonania.
Kwestia odpowiednich zapisów w css i już.
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Wróć do góry
Raportuj