Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Isotope - cena z podatkiem / Rezerwacja pokoi
Napisano 20 lipca 2011 - 23:41

Mam pytanie do wszystkich użytkowników rozszerzenia Isotope - gdzie można ustawić żeby ceny były już cenami z podatkiem?
Znalazłem w manualu że powinna być taka opcja w Klasach podatku ale niestety nie widzę jej :/
I mam dodatkowe pytanie czy realizował ktoś do contao system rezerwacji pokoi, z sprawdzaniem czy dany pokój jest wolny, rezerwacja w zakresach dat, blokowanie pokoi, złożenie rezerwacji i płatność??
Z góry dzięki za pomoc.
Napisano 21 lipca 2011 - 07:32

Ja jestem na ukończeniu takiego systemu, ale nie jest on oparty na Isotope.I mam dodatkowe pytanie czy realizował ktoś do contao system rezerwacji pokoi, z sprawdzaniem czy dany pokój jest wolny, rezerwacja w zakresach dat, blokowanie pokoi, złożenie rezerwacji i płatność??
Codefog - Contao web development
Napisano 21 lipca 2011 - 11:13

Mam pytanie do wszystkich użytkowników rozszerzenia Isotope - gdzie można ustawić żeby ceny były już cenami z podatkiem?
No właśnie głowię się nad tym samym - jakby udało Ci się znaleźć - napisz, jak znajdę też dam znać

Ja konkretnie na stronie z produktem chcę pokazać brutto, ale w koszyku i podsumowaniu już normalnie czyli netto i podliczenie z podatkiem.
Napisano 21 lipca 2011 - 21:00

W zasadzie to nie wiem co więcej mogę o nim napisać. Kombajn i tyleA mógłbyś napisać coś więcej?
Kiedy planujesz ukończyć?
I najważniejsze czy będziesz udostępniać?

Mam nadzieję, że koniec prac nastąpi bardzo niedługo, bo czeka masa innych projektów. Udostępniać póki co nie planuję, choć rozważam sprzedaż w przyszłości. Wiem, że tutaj jest jakiś system http://www.synergie-...vation-RDV.html, ale śmiem twierdzić że do mojego to on się nawet nie umywa

Codefog - Contao web development
Napisano 23 lipca 2011 - 15:38

Pytałe się ich o cenę tego systemu. Tanio nie jest, zażyczyli sobie 250euroW zasadzie to nie wiem co więcej mogę o nim napisać. Kombajn i tyle
Na jego podstawie powstał również inny system, ale o tym na razie tajemnica.
Mam nadzieję, że koniec prac nastąpi bardzo niedługo, bo czeka masa innych projektów. Udostępniać póki co nie planuję, choć rozważam sprzedaż w przyszłości. Wiem, że tutaj jest jakiś system http://www.synergie-...vation-RDV.html, ale śmiem twierdzić że do mojego to on się nawet nie umywa

Napisano 06 kwietnia 2012 - 13:21

Napisano 07 kwietnia 2012 - 13:26

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników