Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

Prenumerata newslettera

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

Gośka

Gośka

Bywalec

• Zarejestrowani
  • PipPip
  • 26 postów
Mam na stronie miejsce do logowania się do newslettera. Wpisałam tam testowy adres, rejestracja przebiegła pomyślnie. Tylko gdzie mogę znaleźć te zapisane adresy, w którym miejscu w panelu?
  • 0

milbau

milbau

Znawca

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 170 postów
Przy danym newsletterze jest taka ikonka idących ludków:) "Edytuj odbiorców..." i tutaj są, zresztą tu możesz też ich aktywować samemu i dodać ręcznie nowych.
  • 1

Gośka

Gośka

Bywalec

• Zarejestrowani
  • PipPip
  • 26 postów
Dziękuję. Są. Co prawda wysyłam newslettera z innego programu, po cms jest dla mnie za trudny. Ale adresy znalazłam. Pozdrawiam.
  • 0

ORLONnet

ORLONnet

Znawca

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 235 postów
  • Strona www:zobacz
  • LokalizacjaCiechanów

Dziękuję. Są. Co prawda wysyłam newslettera z innego programu, po cms jest dla mnie za trudny. Ale adresy znalazłam. Pozdrawiam.

Żartujesz Gosiu z tą trudnością newslettera prawda?
  • 0

Gośka

Gośka

Bywalec

• Zarejestrowani
  • PipPip
  • 26 postów

Żartujesz Gosiu z tą trudnością newslettera prawda?

Nawet nie próbowałam. Weszłam na fresch.. i były tam szablony. Jakoś poszło. A tu trzeba chyba wszystko od zera. A ja jestem księgową, nie informatykiem!
  • 0

Gośka

Gośka

Bywalec

• Zarejestrowani
  • PipPip
  • 26 postów

Nawet nie próbowałam. Weszłam na fresch.. i były tam szablony. Jakoś poszło. A tu trzeba chyba wszystko od zera. A ja jestem księgową, nie informatykiem! I przedsiębiorcą oczywiście, więc pracuje nad wizerunkiem firmy.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników