Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

Isotope - wyswietlanie produktów z kilku kategorii na raz

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
Brak odpowiedzi na ten temat

kylu123

kylu123

Znawca

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 203 postów
Witam
W Isotope mam dwa typy produktów: główny i dodatki.
Struktura stron odpowiada tym dwóm produktom, więc po kliknięciu w menu na którykolwiek listują mi się towary należące bądź do towarów głównych, bądź do dodatków, tu mogę układać je rosnąco bądź malejąco po nazwie lub cenie i wszystko gra.
Problem pojawia się w momencie jak chcę z innej pozycji menu wyświetlić wszystko co mam w sklepie, czyli produkty i dodatki, ale z podziałem na nie właśnie, czyli robię listę głównych układam powiedzmy rosnąco po cenie, a następnie chcę wyświetlić wszystkie dodatki też rosnąco po cenie.
Jak to zrobić??
Jak robę moduł listy produktów i w nim konfiguruję żeby wyświetlał "all products" to owszem wyświetla, ale układa je łącznie np rosnąco po cenie bez zachowania podziału o który mi chodzi.

Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać?

Dzięka z góry za podpowiedzi.
  • 0

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników