Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

[isotope] Moduły płatności
Napisano 05 października 2011 - 21:10

Napisano 06 października 2011 - 07:34

Codefog - Contao web development
Napisano 06 października 2011 - 20:07

Daj znać jak coś będziesz miał gotowe bo mam trzy sklepy, które będą potrzebować płatności. Chętnie coś przetestuję

Napisano 06 października 2011 - 20:51

Napisano 07 października 2011 - 10:07

Czekam więc z niecierpliwością na notkęDostałem już konta testowe od wszystkich firm także jest ok (swoją drogą specjalnie się z tym kontem nie afiszują na stronach, prawie podpisałem jakieś umowy). Moduły są już praktycznie gotowe, zostały tylko testy i ostatnie szlify... z tym że wczoraj padł mi Isotope po ostatnim updacie i na domiar złego nie mam zielonego pojęcia co się skrzaniło. Nic to, jak moduły ujrzą światło dzienne na pewno skrobnę o nich notkę na blogu i forum.

Napisano 29 listopada 2011 - 22:29

Napisano 17 lutego 2012 - 10:39

Napisano 03 maja 2020 - 20:15

Cześć, odświeżam temat z podobnym problemem, ale nie chcę tworzyć nowego wątku. Mam dwa pytania:
1. Czy do otwarcia takiego mini sklepu (1 produkt) potrzebne jest w ogóle instalowanie isotope i tworzenie koszyka? Gdzieś w zakładce "Jak zacząć" u któregoś z usługodawców (payu, przelewy 24, dotpay, bluemedia etc.) przeczytałem że płatność rozpoczyna się gdy usługodawca dostanie szablonowego pdf-a, ten zaś wysyła się automatycznie po kliknięciu przez usera w przycisk potwierdzający złożenie zamówienia...
2. Czy faktycznie jest to możliwe na Contao? Zakup bez koszyka wyobrażam sobie tak: strona główna -> produkt -> opis produktu -> przycisk kup -> otwarcie okna do zapłaty (np. dotpay) -> przelew (w oknie dotpay) -> strona z podziękowaniem. Oczywiście user jest zalogowany na mojej stronie i potem mogę porównać nowy przelew z listą zarejestrowanych użytkowników.
Napisano 04 maja 2020 - 18:01

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników