Witam,
Nurtuje mnie jedna rzecz w Contao. Otóż jeżeli log jest długi to na jego końcu pojawiają się znaki ‌. Nie mogę znaleźć pliku, który opowiada za wyświetlanie logów, bo zmieniłbym to sobie na trzy kropki. Jak mogę poza tym zwiększyć szerokość komórki loga, aby pojawiały się tam np. dwie linijki tekstu?
Pozdrawiam,
Jarek
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Dziwne znaki z logach Contao.
Rozpoczęte przez Jaro_27, Oct 14 2011 21:41
Napisany 14 October 2011 - 21:41

Napisany 15 October 2011 - 07:32

Same logi są oczywiście rejestrowane z wielu miejsc Contao, jednak wszystkie lecą przez metodę log(), którą znajdziesz w /system/libraries/System.php. Co do szerokości komórki, to jeśli klikniesz w przycisk informacji (niebieski, na końcu), wyświetli ci się pełny tekst.
Codefog - Contao web development
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników