Witam, wstawiłem sobie w sekcji header, odnośnik do jednej ze stron za pomocą Insert Tagu {{link::17}}.
Zrobiłem tak ponieważ strona ma nie wyświetlać się w menu tylko ma być do niej odnośnik w prawym górnym rogu.
Więc odnosnik się pojawił domyślnie tak jak powinien w lewym rogu i teraz muszę go przesunąć na prawą stronę i dodać do tła obrazek oraz zmienić czcionkę. Niestety nie wiem jak przypisać do niego style css, bo jak przypisuję do tego co mi pokazuje firebug to przesuwa mi też menu w sekcji main.
Czy da się jakoś odwołać do tylko tej strony ze stylem? Wstawiając insert tag korzystałem z dodania modułu z własnym kodem HTML.
A może jest inny sposób na osiągnięcie tego co opisałem, proszę o sugestię jak mógłbym to rozwiązać. Pozdrawiam.
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Style css do wybranego Insert Tagu strony
Rozpoczęty przez stpr, gru 22 2011 15:41
style css insert tag
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Do góry
Zgłoś