Piszę do Was, gdyż mam problem ze skonfigurowaniem modułu "lista produktów".
Mam następującą strukturę stron:
- strona główna
- o nas
- Nasza oferta:
--- Kategoria pierwsza
--- Kategoria druga
--- Kategoria trzecia
Po kliknięciu w "Nasza oferta" chciałbym otrzymać listę produktów z wszystkich podkategorii (przykładowo ograniczona do 10).
Natomiast po kliknięciu w konkretną kategorię listę produktów z danej kategorii i ew. resztę jeśli będą jeszcze jakieś podkategorie.
Utworzyłem sobie moduł "lista produktów", zaznaczyłem opcję "Current Category and All Child Categories", zaznaczyłem opcję zmień punkt startowy i ustawiłem stronę na: "Nasza oferta".
Moduł wstawiłem w odpowiedni szablon. Problem w tym, że faktycznie po kliknięciu w "Nasza oferta" wyświetlają się wszystkie produkty. Jednak gdy klikam w np "Kategoria pierwsza" wciąż wyświetlają się wszystkie produkty

Przetestowałem już chyba wszystkie możliwe konfiguracje, a być może robię jakiś podstawowy błąd.
Posiadam też drugi moduł "Lista produktów" z zaznaczoną opcją "Current category" z produktami i mam go wstawionego w innym szablonie na stronie głównej - ten działa wyśmienicie. Problem w tym, że nie chciałbym do każdej kategorii robić osobnego modułu, bo chyba nie w tym rzecz

Z góry dziękuję za pomoc!
Igor