Witam,
czy jest możliwość wysłania aktualności newsletterem? Chodzi mi o takie rozszerzenie, które pozwoli na zaznaczenie aktualności, którą chcę wysłać do subskrybentów.
Pozdrawiam,
Maja
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
aktualność wysyłana jako newsletter
Rozpoczęte przez maya, May 11 2012 08:29
Napisany 11 May 2012 - 08:29
Napisany 14 May 2012 - 13:21
Kiedyś widziałem możliwość załączania newsów w module newslettera Avisota,
w wersji 1.6 nie udało mi się jednak załączyć newsa (po prostu ich nie widział)
najnowszej wersji Avisota 2.0 Alpha nie testowałem - może tam problem jest rozwiązany,
tylko uważaj, bo ta wersja wymaga uprawnień do zakładania TRIGGERÓW na BD.
w wersji 1.6 nie udało mi się jednak załączyć newsa (po prostu ich nie widział)
najnowszej wersji Avisota 2.0 Alpha nie testowałem - może tam problem jest rozwiązany,
tylko uważaj, bo ta wersja wymaga uprawnień do zakładania TRIGGERÓW na BD.
Napisany 14 May 2012 - 14:28
...czego niestety większość hostingów nie oferuje....ta wersja wymaga uprawnień do zakładania TRIGGERÓW na BD.
Strony internetowe (Contao, joomla, sklepy internetowe, marketing) i wszystko inne co jest związane z internetem.
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Wróć do góry
Raportuj