Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Jak zrobić takie menu ?
Napisany 21 August 2008 - 14:12

Napisany 23 August 2008 - 17:58

Napisany 25 August 2008 - 13:35

Napisany 26 August 2008 - 11:05

Napisany 26 August 2008 - 20:44

Może w weekend dam radę.
Napisany 26 August 2008 - 21:24

Napisany 28 August 2008 - 18:42

Tylko trzeba by ustalić formatowanie i style dla takich artykułów aby wszystkie wyglądały tak samo. No i ostrzegam, że z polskiego byłem słaby i może być niestylistycznie

Aha no i fajnie by było jakby artykuł można było podpisać i podać adres własnej strony.
Napisany 28 August 2008 - 20:56

Byłoby świetnie!Qrczak a skoro już ruszył nowy typolight.pl to może bym napisał jakiś artykuł/tutorial jak robić rozwijane menu a później drugi artykuł z menu takim jak na acs.com.pl?
Co do tego to się nie martw.Tylko trzeba by ustalić formatowanie i style dla takich artykułów aby wszystkie wyglądały tak samo. No i ostrzegam, że z polskiego byłem słaby i może być niestylistycznie
Oczywiście, autorowi coś się należy.Aha no i fajnie by było jakby artykuł można było podpisać i podać adres własnej strony.
Generalnie jest tak, że i tak będę wdrażał pewien pomysł poprzez EFG, więc nie widzę przeciwskazaÅ„, żeby czegoś takiego nie wystrugać.
Co do formatowania to muszę sprawdzić czy EFG od front-endu w polach tekstowych oferuje jakiś WYSWIG. Jeśli nie to będzie problem. Co do wstawiania zdjęć do artykułów to tylko w formie galerii. Tzn. dodajemy X zdjęć a tekście w odpowiednim miejscu piszemy "zob. zdjęcie nr 4". Inaczej się nie da jeśli ma to funkcjonować jako front-end.
Choć ostatecznie wypowiem się po małym teście
Napisany 29 August 2008 - 07:57

http://nettuts.com/j... ... ping-cart/
Czyli dodać możliwość komentowania artykułu dla zalogowanych użytkowników.
Napisany 29 August 2008 - 08:08

Napisany 29 August 2008 - 08:34

Ja wykorzystałem właśnie to: http://htmldog.com/a...fish/dropdowns/
i zadziałało
Napisany 29 August 2008 - 08:42

spin80, tak właśnie zrobimy. Jeszcze dzisiaj się do Ciebie odezwę na maila i podam szczegóły.Nie lepiej by było utworzyć konta redaktorów tylko z uprawnieniami do pisania artykułów. Dobrze by było jakby zdjęcia można było dodawać w tekście bo lepiej to wygląda. Autor artykułu powinien mieć również możliwość wstawiania kodu do treści
Do tego dojdziemy ale jeszcze troche trzeba będzie poczekać :-) Jest pewien plan i się go trzymamyCzyli dodać możliwość komentowania artykułu dla zalogowanych użytkowników.
Napisany 29 August 2008 - 09:09

Więc czekam

Napisany 29 August 2008 - 12:41

A gdzie ten plan? Gdzież on ... ?Jest pewien plan i się go trzymamy

Aplikacja będąca połączeniem systemu zarządzania projektami, intranetu i bazy wiedzy.
Open Source, GPL, blog, kalendarz, listę zadań, wiki, tablica kontrolna, mikroblog ...
Napisany 29 August 2008 - 14:20

Za kilka dni napiszę jakie mamy plany rozwojowe.A gdzie ten plan? Gdzież on ... ?
p.s. A czytaliście dzisiaj na naszej stronie głównej newsa o nadchodzącym 2.6.1?
Napisany 29 August 2008 - 15:35

Napisany 29 August 2008 - 15:53

mialem problemy z safe mode hack (pisalem na forum)
Napisany 29 August 2008 - 20:29

Mam już dwie instalacje na 2.6.0 i nie mam problemów z safe mode hack. Sprawdź kto jest właścicielem plików (CHMOD) miałem kiedyś serwer, który co jakiś czas mi to zmieniał.ja wdrozylem 2.6 i wrocilem do 2.5.9
mialem problemy z safe mode hack (pisalem na forum)
A sprawdzałeś jak już miałeś 2.6.0 to odpalałeś "System check tool"?
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników