Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

Błedy w portalu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

Artur Foryszewski

Artur Foryszewski

Nowy na forum

• Zarejestrowani
  • Pip
  • 1 postów
Odziedziczyłem po porzedniku portal na bazie CMS (poprzednik musiał w dość krótkim terminie wyjechać do Norwegii i praktycznie nie mam kontaktu z nim). Jako, że sam o CMS-ie zacząłem się dopiero uczyć, a niestety ogrom pań redaktorek i pań od marketingu zbyt często ma pilne rzeczy nie starcza mi praktycznie czasu aby ten temat rozgryść do końca.

Szukam tu mądrego, który wie co to jest. Lub pomoże mi jakoś tę sprawę ruszyć do przodu.
Są to odwołania do niewłaściwej ścieżki - odwołania pochodzą z różnych adresów IP i są co kilka minut - adresy IP to darmowe proxy
Skrypty do których są odwołania są zlokalizowane w innym miejscu ścieżce na serwerze.
Może ktoś wie co z tym zrobić. :)
bledy.jpg bledy2.jpg
  • 0

Kamil

Kamil

Contao ambassador

• Administratorzy
  • 1 538 postów
  • Strona www:zobacz
  • LokalizacjaLidzbark Warminski
A czy czasem jQuery nie jest pobierane bezpośrednio z serwera Google? Albo jakiś plugin jest na zewnętrznym serwerze?
  • 0

Codefog - Contao web development

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników