Uczę się tego Contao, ale muszę jeszcze spytać się o pewne rzeczy - przepraszam, że pytam, ale wciąż nie mogę sobie poradzić z pewnymi najprostszymi sprawami. Stworzyłem dodatkowe strony tak jak w tutorialu widziałem. Dodałem strony i artykuły. Zrobiłem je widocznymi. W nazwie strony wpisałem "jakas-nazwa". Chodzi o to, że o ile na stronę główną łatwo mi się odwołać w pasek adresu wpisując nazwę domeny, to nie mam pojęcia jak "z palca" dostać się do dowolnej innej, stworzonej strony.
powiedzmy, wydawało mi się oczywistym, że powinno to działać tak:
www.mojadomena.pl/jakas-nazwa
Natomiast po wpisaniu czegoś takiego dostaję 404
W ustawieniach zaznaczyłem przyjazne URL-e. Zmieniłem też nazwę .htaccess.default na .htaccess, ale dalej nie ma efektu. Co należy zrobić?
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

URL do nowo stworzonych stron
Rozpoczęte przez BorysBe, Jul 09 2012 00:55
Napisany 09 July 2012 - 00:55

Napisany 09 July 2012 - 10:49

Genialna odpowiedź. Dziękuję
Tak jeszcze przy okazji. Gdzie znajdę tutorial, jak się robi mapę serwisu?

Napisany 09 July 2012 - 11:31

0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników