W jaki sposób można zresetować hasło użytkownika, jeśli nie mam mozliwości wejścia na jego profil? Wiem gdzie jest taka opcja, gdy wejdzie się na konto użytkownika i można je zmienić samemu, ale nie wiem jak to zrobić gdy nie mam do niego dostępu. Zaznaczam, że nie mam żadnego konta admina, a przynajmniej dotychczas nie korzystałem. Ze względu na fakt, iż adminem forum jest ta sama osoba, którą prosilem o pomoc, na jej temat nie wypowiem się
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Napisany 24 September 2012 - 08:24
Drodzy Użytkownicy,
W jaki sposób można zresetować hasło użytkownika, jeśli nie mam mozliwości wejścia na jego profil? Wiem gdzie jest taka opcja, gdy wejdzie się na konto użytkownika i można je zmienić samemu, ale nie wiem jak to zrobić gdy nie mam do niego dostępu. Zaznaczam, że nie mam żadnego konta admina, a przynajmniej dotychczas nie korzystałem. Ze względu na fakt, iż adminem forum jest ta sama osoba, którą prosilem o pomoc, na jej temat nie wypowiem się
.
Napisany 25 September 2012 - 06:54
Niezbędna jest bezpośrednia modyfikacja bazy danych: http://contao.org/en...r-password.html
Codefog - Contao web development
Napisany 26 September 2012 - 07:01
tu chyba bardziej chodzi o możliwość taką dla members-ówNiezbędna jest bezpośrednia modyfikacja bazy danych: http://contao.org/en...r-password.html
nie ma takiego modułu, ale fakt, przydałby się
Napisany 26 September 2012 - 21:25
ORLONnet, w linku podanym przeze mnie jest instrukcja jak zresetować hasło administratorowi (tabela tl_user). Natomiast member ma moduł frontend, który pozwala na zresetowanie hasła.
Niestety bez minimalnej wiedzy technicznej hasła w Contao nie da się zresetować.
Niestety bez minimalnej wiedzy technicznej hasła w Contao nie da się zresetować.
Codefog - Contao web development
Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: hasło, reset
|
Contao →
Inne →
2-stopniowe uwierzytelnianie w Contao przez SMSRozpoczęte przez Jacek, 16 Oct 2018 |
|
|
|
|
Rozszerzenia Contao →
Rozszerzenia →
Isotope →
Koszyk / Załóż konto ... Upraszczanie procesu zakupowegoRozpoczęte przez Jacek, 27 Oct 2017 |
|
|
|
|
Rozszerzenia Contao →
Rozszerzenia →
2 stopniowa uwierzytelnianie logowania (SMS) w ContaoRozpoczęte przez Jacek, 19 May 2014 |
|
|
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Wróć do góry
Raportuj