Mam pytanie odnośnie nauki contao - developerkę. Jestem noga jeśli chodzi o php.
A chętnie bym się podszkolił z wiedzy jak pisać moduły i co się z czym je.Krótko mówiąc od czego zacząć.
No i czy jest możliwość zamiany wyglądu edytora na choć by taki jak mamy tutaj. Lepiej wygląda.
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!

Panowie od czego zacząć
Rozpoczęty przez wad, paź 22 2012 14:28
Napisano 22 października 2012 - 15:41

Należy zacząć od nauki PHP
Ja się uczyłem z jakiejś żółtej książki, chyba "PHP i MySQL Vademecum profesjonalisty". Jeżeli już załapiesz podstawy obiektowości w php to zapraszam na mojego starego bloga.
Za jakiś bliżej nieokreślony czas na Contao.org powinna znajdować się dokumentacja dla devów. Tam również będzie zaktualizowany mój tutorial z bloga. Jak tylko coś w tej kwestii się ruszy, to oficjalnie dam znać

Za jakiś bliżej nieokreślony czas na Contao.org powinna znajdować się dokumentacja dla devów. Tam również będzie zaktualizowany mój tutorial z bloga. Jak tylko coś w tej kwestii się ruszy, to oficjalnie dam znać

Codefog - Contao web development
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników