Skocz do zawarto艣ci

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj si臋 teraz, aby skorzysta膰 ze wszystkich funkcji forum. Kiedy si臋聽zalogujesz, b臋dziesz m贸g艂 tworzy膰 tematy, pisa膰 posty, rozdawa膰 punkty reputacji, korzysta膰 z prywatnych wiadomo艣ci i zarz膮dza膰 swoim profilem. Je艣li posiadasz ju偶聽konto, zaloguj si臋 - w przeciwnym wypadku zarejestruj si臋 ju偶 teraz!
Zdj臋cie

Mapa Polski z punktami adresowymi

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
5 odpowiedzi w tym temacie

Remek

Remek

Bywalec

• Zarejestrowani
  • PipPip
  • 36 post贸w
Witam,

Czy istnieje jaki艣 gotowy modu艂 mapy z pod艣wietlanym wyborem? Chodzi mi o zarys mapy Polski, w której mo偶na wybra膰 miasta jako punkty po klikni臋ciu których pojawi si臋 adres?

Je艣li nie, czy istnieje jaki艣 gotowiec, którym móg艂bym si臋 pos艂u偶y膰? Nie potrafi臋 zrobi膰 sam takiej mapy a zale偶y mi na niej..

Z góry dzi臋kuj臋 za podpowiedzi.
  • 0

Kamil

Kamil

Contao ambassador

• Administratorzy
  • 1聽538 post贸w
  • Strona www:zobacz
  • LokalizacjaLidzbark Warminski
Hmm, chyba musisz poszuka膰 gotowego rozwi膮zania na necie i ewentualnie podpi膮膰 pod Contao. Je艣li znajdziesz gotowca, to postaramy Ci si臋 tutaj pomóc jak to podpi膮膰 ;)
  • 0

Codefog - Contao web development

Remek

Remek

Bywalec

• Zarejestrowani
  • PipPip
  • 36 post贸w
Super! :) Mo偶a uda mi si臋 co艣 znale藕膰.. Je艣li jednak kto艣 z Was ju偶 natkn膮艂 si臋 na co艣 takiego i ma sprawdzone - b臋d臋 wdzi臋czny za link.

Pozdrawiam.
  • 0

spin80

spin80

Ekspert

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPipPip
  • 296 post贸w
O co艣 takiego chodzi? http://hurtpol.pl/dane-kontaktowe.html
Za pomoc膮 modu艂u catalog to zrobi艂em.
  • 0

Remek

Remek

Bywalec

• Zarejestrowani
  • PipPip
  • 36 post贸w

O co艣 takiego chodzi? http://hurtpol.pl/dane-kontaktowe.html
Za pomoc膮 modu艂u catalog to zrobi艂em.

Witam,
Czy zrobi艂e艣 to tym modu艂em? (w za艂膮czeniu). Je艣li tak, to móg艂by艣 prosz臋 opisa膰 w jaki sposób?
Dzi臋ki!

Za艂膮czone miniatury

• catalog.JPG

• 0

gutenbergus

gutenbergus

Znawca

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 189 post贸w
Mo偶e nie dok艂adnie to, o co pytasz, ale [dlh_googlemaps] Google Maps Module te偶 mo偶e pomóc. ustawiasz map臋 dodajesz markery, do markerów dajesz opisy. Tyle, 偶e wykorzystujesz silnik google maps.
  • 0

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0

0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych u偶ytkownik贸w