Skocz do zawartości

Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zdjęcie

Przycisk Wyloguj

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

qba_graf

qba_graf

Bywalec

• Zarejestrowani
  • PipPip
  • 40 postów
WItam

Buduje sklep na Isotope i mam problem z przyciskiem wyloguj.

Chcę zrobić, żeby klient który zagląda do sklepu widział tylko linki Logowanie, Rejestracja, Przypomnienie hasła, natomiast po zalogowaniu się widział np Twoje Konto, Historia zamówień oraz przycisk Wyloguj.

Jakich modułów użyć albo jak zmodyfikować templatki. Chcę zrobić coś w stylu jak na tej stronie: http://govet.pl/

Z góry dzięki za pomoc.
  • 0

spin80

spin80

Ekspert

• Zarejestrowani
  • PipPipPipPipPip
  • 296 postów
Możesz to rozwiązać na kilka sposobów. Najłatwiej chyba dodać te strony w strukturze strony i ustawić odpowiednio prawa dostępu. Czyli do "Twoje konto" mają dostęp tylko użytkownicy zalogowani itd. A stronę "Wyloguj" pokaż tylko dla niezalogowanych użytkowników.

Następnie w modułach wybierasz np. "własne menu" zaznaczasz wszystkie te strony i wstawiasz ten moduł w dowolne miejsce na stronie.
  • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników