Witam
Chcę wstawić coś podobnego jak wstawił na stronce http://www.govet.pl - użytkownik "spin80". Chodzi mi Blok Promocji w prawej kolumnie.
Nie bardzo wiem jak zmodyfikować templatkę z listą produktów żeby podpiąć pod skrypt. Z tego co mi się wydaje to tam jest podstawiony skrypt easySlider.
Buduję pierwszy sklep na isotope i nie wiem za bardzo jak to zrobić.
Jeśli wiecie też może czy jest jakiś moduł lub rozszerzenie żeby wstawić losowy produkt to podsuńcie pomysł.
Myślałem o tym żeby wykorzystać moduł Losowy obrazek.
Z góry dzięki za pomoc.
Witamy na polskim forum Contao
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Zarejestruj się teraz, aby skorzystać ze wszystkich funkcji forum. Kiedy się zalogujesz, będziesz mógł tworzyć tematy, pisać posty, rozdawać punkty reputacji, korzystać z prywatnych wiadomości i zarządzać swoim profilem. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się - w przeciwnym wypadku zarejestruj się już teraz!
Blok promocji w isotope
Rozpoczęty przez qba_graf, lut 07 2013 12:56
Napisano 07 lutego 2013 - 14:34
Można to rozwiązać na kilka sposobów. W isotope możesz sobie dodać pole typu checkbox do opisu produktu - nazwijmy je promocja.
Następnie dodajesz moduł "Lista produktów" i tam masz pole "Warunek" tam możesz wpisać warunek aby wyświetlało tylko te produkty, które mają zaznaczone to pole.
Tak to w skrócie wygląda.
Następnie dodajesz moduł "Lista produktów" i tam masz pole "Warunek" tam możesz wpisać warunek aby wyświetlało tylko te produkty, które mają zaznaczone to pole.
Tak to w skrócie wygląda.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Do góry
Zgłoś